Penge online

Forståelse af virkningen af ÅOP på udlånsrenten

Personligt lån renter kan variere fra den ene virksomhed til den næste. Kredit score af låntageren kan have en betydelig indvirkning på renten for personlige lån. Dette kan påvirke beløbet eller negativt. Renten for forbrugere med fremragende kredit kan være så lavt som 10,3 procent. Men dem med gennemsnitlig eller dårlig kredit kan betale op til tolv procent. Nedenfor er et diagram, der viser, hvordan de enkelte personlige lån renter bestemmes af kredit score og bank. Det er vigtigt at vide, hvor man skal se for at få den bedste rente på enhver form for lån.

Du vil finde den gennemsnitlige personlige lån rente på en online långiver er lavere, hvis du har fremragende kredit. Din långiver vil tilbyde enten en fast eller variabel rente. Denne sats kan ændres i henhold til Bank of America og Wells Fargo personlige lån renter. Hvis du foretager et større køb, såsom et hus eller et køretøj, kan din rente på lånet være mellem 8 og 10 procent. En personlig lånerente på seks til syv procent kan være til rådighed for dig, hvis du har en lavere kreditvurdering.

Det nationale gennemsnit er også en nøglefaktor ved fastsættelsen af den gennemsnitlige rentesats for lån. Långivere basere renten på din kredit score, og om du er berettiget til et lån. Men alle långivere ønsker at se det nationale gennemsnit for at sikre, at de tilbyder den bedst mulige sats. De kan gøre dette på en af to måder: nationale gennemsnit eller nationalt acceptable satser. Men mange låntagere ikke betaler nok opmærksomhed på hele billedet, når du bruger nationale gennemsnit. Et dårligt realkreditlån vil ikke påvirke alles betalinger, så det kan være svært at se, hvem der betaler hvilken sats.

Din kredit historie kan hjælpe dig med at få en lavere rente på dit lån. Långivere vil overveje din kredit historie, når de beslutter, om at godkende dig for et lån. Långivere vil overveje din kredit historie som en del af deres samlede risiko, når de beslutter, om du er i stand til at tilbagebetale lånet. Hvis du har en historie, der omfatter forsinkede betalinger, konkurs, eller andre finansielle problemer, vil dit lån blive betragtet som høj risiko, og du vil betale høje renter.

Hvis du er en almindelig betaler og har en god kredit score, kan din berettigelse til et lån ikke blive påvirket af din kredit score. Du kan nu evaluere din økonomiske situation og beslutte, om du er berettiget til et lån med en lavere rente. Du bør lukke alle kreditkort med høj rente, som du har. Dette vil bevise over for långiver, at dit økonomiske ansvar er indlysende, og kan give dig mulighed for at få en lavere rente.

Du kan være berettiget til at overføre til en nul-rente lån sigt, hvis du har brug for det billigste samlelån til en lavere rente. Du kan muligvis overføre din saldo til en konto med en lavere rente. Dette kan spare dig hundredvis af dollars om måneden. Spørg din långiver for at finde ud af, om de tilbyder 0% ÅOP tilbud. Hvis de gør det, kan du spare tusindvis i løbet af lånets løbetid. Du kan være i stand til at spare penge ved at lede efter et lån, der har en lavere rente, og på længere sigt.