Diverse

ITunes Top Audio Books 2021 Best Sellers-diagram

Efter at have undersøgt ordforråd niveauer, gennemsnitlig sætning kompleksitet, og bogens længde, valgte vi en populær virksomhed titel kaldet Toppe og dale af Spencer Johnson (2009), en relativt kort bog om, gratis lydbog – gratislydboeger.dk – hvordan man med succes styre op-og nedture i ens liv. At finde dem igen er hans livs race. Med hjælp fra sin harmonika-spillende plejefar lærer hun at læse og dele sine stjålne bøger med sine naboer under bombeangreb såvel som med den jødiske mand skjult i hendes kælder. Forestil dig, at en mand, der engang var venlig pludselig spyede had. Og nu kommer de mystiske Swordarms, der jagter Fincayras børn.

Hvis du aldrig har prøvet Audible før, kan du faktisk få en af bøgerne nedenfor helt gratis lige nu. Nomineret som en af USA’s mest elskede romaner af PBS’s The Great American Read. Denne roman, der strækker sig over ti år, hvor en lille nation blev ødelagt af etniske spændinger og Afrikas værste folkedrab i moderne tid, udforsker årsagerne til og virkningerne af Rwandas store tragedie fra Nkubas synspunkt. Jean Patrick Nkuba er en begavet Tutsi dreng, der drømmer om at blive Rwandas første olympiske medalje contender i spor. At din træner hemmeligt trænede soldater, der ville jage din familie.

4) Jeg plejede at gøre forretninger med en ivrig læser, der for nylig havde et slagtilfælde. De er mere modstandsdygtige over for hit eller miss tendenser; fjerne de fælles hindringer for køb inddrage færre, om nogen mellemmænd og vigtigst af alt, holder kontrol helt og holdent i hænderne på virksomhedsejeren. Selvom du ville være involveret i en større virksomhed, der kræver, at nogen appellerer til kunder, de ellers ikke ville tale med, har du fordelene ved at eje din egen virksomhed. Lav impedans kræver mindre strøm og er bedre egnet til små outputenheder som smartphones eller MP3-afspillere. Outputmålinger med iPhone vendte sig til maksimal ydelse viste, at Apple EarPods udviste betydeligt mindre lavfrekvent udgang under 1 kHz end enten Sennheiser- eller BlueEverBlue-øretelefonerne.

Her vil du også kunne bruge Siri til at søge efter og streame ethvert show, der er tilgængeligt på dine Apple Podcasts. Den ultimative liste over kristne undskyldninger Podcasts på Credo Kurser. Resultatet: Så længe folk kan lytte til tusindvis af timers podcasts af høj kvalitet, vil det være gratis, at profitmotiverede podcastere har svært ved at få lyttere til rent faktisk at betale for indhold. For første gang nogensinde åbner Jordan Belfort sin drejebog og giver dig adgang til hans eksklusive trin-for-trin system-det samme system, han brugte til at skabe massiv rigdom for sig selv, sine kunder og sine salgsteams.

Jordan Belfort-udødeliggjort af Leonardo DiCaprio i hittet filmen The Wolf of Wall Street-afslører trin-for-trin salg og overtalelse system vist sig at gøre nogen til en salg-lukning, penge-tjener rockstjerne. Når du har besluttet dig for den rigtige plan for dig, kan du også se, hvordan du tilslutter din Spotify-konto til din Google Home-enhed, og hvordan du bruger Spotify Connect til at bringe din musik til dit stereoanlæg i hjemmet. Dette er en kraftfuld musikafspiller med smukke skind. Det afhænger af, hvor lyd og podcast lyttere kommer fra, men radioindustrien, i særdeleshed, kan have grund til bekymring.