My Blog

Læring Aikido af ser Aikido video

Blandt de forskellige kampsport, der er dukket op gennem årene, er Aikido en af dem, der fortsætter med at indsamle flere udøvere. Simpelthen fordi flere og flere mennesker tror at kampsport ikke bør anstifte angreb men bør lægge stor vægt på motion og bevægelse især af modstandernes dynamik og bruge det mod ham eller hende.

At have det grundlæggende princip om “ikke kampstyrke med kraft”, aikido er blevet populært og er blevet praktiseret i forskellige dele af verden i dag.

AIKIDO LÆRDOMME FANGET PÅ BÅND

Hvis du er interesseret i at lære aikido men har ikke tid til at deltage i klasser i klubber eller du er korte af kontanter til at tilmelde sig en aikido klasse, ville derefter købe en aikido video være egnet til dig. Ved at købe flere aikido videoer, kan du lære de grundlæggende principper for kampsport.

Du kan endda lære de forskellige aikido teknikker og praksis disse i komfort i dit eget sted. Her er nogle af de mest populære og pålidelige aikido videoer tilgængelige i dag.

1. den væsentlige lære af Aikido. Denne aikido video egenskaber Hikitsuchi Michio Sensei, 10 Dan, som han fortsætter sin livslange engagement til “direkte transmission” af Aikido han lært første hånd fra grundlæggeren af Aikido, Ueshiba Morihei Osensei. Denne video aikido er en 3-binds videobånd, der er professionelt produceret med engelske voice-over.
Skudt udelukkende på placering på Aikido Kumano Juku Dojo i Shingu, Japan, indeholder individuelle tape punkt for punkt teknisk brugsvejledning, spændende demonstrationer og livlig diskussion af grundlaget for Aikido. Bind 1 indeholder Hikitsuchi Sensei som han lærer at praktisere “øjeblikkelige aiki,” mens bind 2 viser Hikitsuchi Sensei undervisning “kihon waza.” En række væsentlige undervisning bånd kan købes på omkring $170-190.

2. hjertet af Aikido bind 1 til 3. Dette sæt indeholder også Hikitsuchi Sensei, som han viser, hvordan bevægelser af Aikido stammede fra hvordan sværdet og personalet. Han også “aiki bojutsu” han lærte direkte fra Osensei. Mere end halvdelen af båndet er dedikeret til demonstration af talrige Aikido teknikker. Denne selvbiografiske video kan købes på omkring $60 –80.

3. praktiske Aiki-Do – bind 1 til bind 5. Denne serie af aikido demonstrationer er allerede i en DVD-format. Udarbejdet af Robert Koga, en tidligere lov retshåndhævende instruktør for LAPD og konsulent for utallige agenturer i USA og over hele kloden, betragtes hver enkelte bind blandt de fineste og mest omfattende værker på Aikido.

Her, tager Sensei Koga publikum ud over teorien om aikido og tager dem ind i den virkelige verden af praktiske Aikido ved at lære teknikker, der kan bruges i dagligdags virkelige liv situationer. Hver tape spænder fra 50 minutter op til 56 minutter at spille og prismærket henne ved $29.95 hver.

4. Morihei Ueshiba: kongen af Aikido, Tape 1 at Tape 2. Denne serie er også tilgængelig i DVD-format. Tape 1 og bånd 2 af Morihei Ueshiba: kongen af Aikido præsentere spændende historiske video og funktioner spektakulære 1930s “pre krig” optagelser af aikido grundlægger Morihei Ueshiba.
Disse bånd indeholder interessant samling af O-Senseis teknik demonstrationer. Spilletid spænder fra 60 til 65 minutter og kan købes henne ved $24.95 hver.

5. aikido. Denne video aikido kommer i DVD-format. Udarbejdet af Patricia Guerri, Aiki Bukikai vil 6 Dan, denne video føre publikum til beherskelse af Aikido våben. Denne video aikido kommer på forskellige sprog som fransk, engelsk, hollandsk, spansk, japansk, arabisk og hebraisk.

Det er også opdelt i kapitler, interaktive menuer, fremstilling af, fotogalleri, certifikater og trailere som sin særlige funktioner. Spilletid er ca 85 minutter og kan købes i $29,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published.