Artikler

Se hvorfor Over 65.000 marketingfolk ligesom du bruger vores

Se hvorfor Over 65.000 marketingfolk ligesom du bruger vores

Gennemprøvet System!

Bygge indholdsrige, kraftcenter websteder og automatisk omdanne dem til hemmelige passiv indkomst med ubegrænset potentiale – endnu bedre… Du behøver ikke engang at skabe dit eget produkt!

Fra skrivebordet af: Matt Callen

Dato: Mandag, September 17, 2007

Kære Fellow marketingmedarbejder,

t synes lige hverdags jeg læse indlæg i markedsføring fora om hvor svært det er at tjene penge med AdSense. Nu – jeg ønsker ikke at lyde som en mukke her… men for at være ærlig med dig, jeg er begyndt at udvikle en lille yndlingsærgrelse mod stillinger som denne.

Det er nemt for mig at sige dette nu… Men hvis jeg var i stand til at vende tilbage tid til flere måneder siden, så jeg ville se mig selv som en af de skeptiske over for. Tro det eller ej, troede jeg det var komplet spild af min tid til at rode med AdSense og niche-websteder. Heck, spiste det væk på min hele dagen.

Som de fleste “AdSense forum bashers”, var ikke jeg bare gør det rigtigt. Jeg var smide alle mine bestræbelser til at manuelt skabe niche-websteder. Det varede ikke længe, indtil jeg lærte, at hvis jeg skulle til at oprette flere niche-websteder at bringe i AdSense indtægter og andre kilder for kontanter, jeg nødt til at ændre min strategier.

Og ligesom enhver anden virksomhed bestræbelse, jeg vidste, at jeg skal fortsætte med at gøre, hvad der virkede. “Gentage hvad der virker,” holdt jeg fortæller mig. Nå – fundet jeg endelig ud af hvad der virkede!

Men den dårlige nyhed var, at jeg stadig gjorde det hele manuelt. Det tog mig dage og dage til at gentage processen med “hvad arbejdet”.

Forsøger at oprette webstedet efter websted var at få lidt latterligt, når jeg ville tilbringe over en uge, oprettelse af et websted.

Jeg vidste, at jeg kan hænge med en masse ‘nybegyndere’ i marketing publikum ved at gøre tingene manuelt. Men hvis jeg skulle til at springe et skridt foran dem, jeg havde brug at ændre noget snart.

Og ved du hvad? Nu er jeg adskillige skridt fremad. Og du kan være for!

Når jeg hører forum sladder om niche AdSense hjemmeside skabelse er vanskelig og tidskrævende, jeg bare få en irriteret fordi jeg ved, det ikke er sandt!

Så derfor har jeg besluttet at bare give væk min specialbygget, niche Adsense hjemmeside oprettelsen software gratis… At bevise disse nej-sigere forkert!

Prøv at forestille dig hvor langt du kan nå hvis du kunne automatisere hele denne niche-bygningen proces. Ja, jeg taler om alt… fra tilføje assorterede typer af kvalitet, friske indhold til, herunder flere streams af indkomst på dine hjemmesider. Alt dette med en automatisk switch.

Sandheden af sagen er – “Hvis du ligesom jeg, spilde din tid på tingene i din virksomhed, der kan automatiseres, din konkurrence vil hurtigt hoppe til lederen af pakken mens du læne dig tilbage og lad din manglende fremskridt smelte din virksomhed væk!”

Det er ikke din skyld, men fordi…

Der er en frygtelig masse mennesker derude, der ikke ønsker du skal vide om dette – så det er derfor jeg er her for at beskytte dig, min fellow marketingmedarbejder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.