Artikler

Hvordan til at satse på SuperBowl

Da SuperBowl er den sidste kamp i sæsonen har du en fordel, at du ikke har i begyndelsen af sæsonen.

Med 2 uger til at gå indtil SuperBowl ved vi, at Indianapolis Colts og Chicago Bears vil være dem, der repræsenterer deres divisioner i den største spil af året.

Mange mennesker kan lide at satse på sport at gøre dem mere spændende, og SuperBowl er ingen undtagelse. Det er fælles for mange kontorer at have en SuperBowl Pool, og det er meget almindeligt for venner til at spille på resultatet af spillet med hinanden, det øger bare er sjovt at se spillet, men hvordan ved du, hvem der skal satse dine penge på?

Der er ingen garanterede måde at vide, hvem vil vinde uden snyd, men sammenligne staterne kan hjælpe med at gøre en informeret beslutning.

Der er mange ting at tage hensyn til:

Nogle hold har en stor passerer spillet; nogle hold er stærkest på flugt, så du er nødt til at se på hvem er de spille og hvad er der forsvar bedste mod. Hvis du har et hold, der har en stor runningback, og forsvaret er svagt mod flugt så der er en klar fordel til det hold, der kan lide at køre i fodbold.

Placeringen af spillet er også vigtige SuperBowl spilles altid i en hvælvet stadion, så vejret ikke er normalt en vigtig faktor i SuperBowl, men hvis stadion har Astroturf som apposed til virkelige græs, så der kan påvirke et hold , lad os sige en team har tørv i deres hjem stadion og han andre hold har græs, så dette kan være en fordel at det team, der har tørv.

De fysiske og mentale tilstand af spillerne skal også tages i konto før placere et væddemål på SuperBowl eller alle sportsbegivenhed. Komme i playoffs mange hold har spillere på listen over såret, men mange spillere vil forsøge at komme tilbage til slutspillet til at hjælpe deres team, men ofte dette giver bagslag, fordi de ikke kan spille på 100% og igen kan skade sig så at de spiller såret under b IG spil. Det betyder de ikke vil spille på deres bedste, og det giver en fordel til det modsatte hold.

Den mentale tilstand af spillerne kan påvirke en spillere endnu mere, så en skade kan. Hvis en spiller spiller ondt han har stadig hovedet i spillet, men en spiller med ægteskab eller finansielle problemer ikke at koncentrere sig om spillet, tænker de måske af deres egne problemer. Dette kan forårsage en spiller at droppe bolde eller lave dumme fejl.

Efter at forske alle disse spørgsmål, vil du begynde at danne et billede i hovedet af hvem er bedre vil team går ind i SuperBowl, og dette tillade dig at gøre et kvalificeret gæt om, hvem der vinder. Husk, denne guide vil kun bidrage til at forbedre dine odds for at vinde de er ikke en garanti for, at du vil vælge alle vinderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.