Artikler

Solbadning: En afslappende baggård aktivitet

Hvert år millioner af mænd og kvinder hovedet til deres lokale Solcentre. Mens indendørs garvning er en fantastisk måde at få en tan, er det ikke den eneste måde. Det virker som om mange garvere har glemt, hvad de har, midt i deres egen baghave. Hvis du er en garver, især en, der bruger en temmelig stor sum penge på indendørs garvning, opfordres du til at overveje baggård garvning. Baggård garvning har et ubegrænset antal fordele, mange som du mange finde nyttige og penge besparelse.

Før du kan begynde at forstå fordelene ved baggård solbadning, er det vigtigt at huske én ting i tankerne. Garvning er ikke nødvendigvis betragtes som en sikker aktivitet. Garvning, især i store mængder, har været kendt for at skabe en række forskellige sundhedsmæssige problemer. Et af disse problemer er en potentielt dødbringende, hudkræft. Mens mange former for hudkræft kan behandles, er der andre, der ikke er. Før beslutter at hovedet udenfor, anbefales det, at du overveje denne alvorlige risiko for solbadning. Efter omhyggelig undersøgelse, kan du beslutte, at risiciene, der ikke er værd at de kortsigtede resultater.

Mens de fleste individer er bekendt med hudkræft, er der en anden sundhedsmæssig bekymring, som mange er i vid udstrækning uvidende om. Ud over hudkræft, kan solbadning også forårsage for tidlig ældning af huden. For mange garvere gør hvilket dem ser ældre end de virkelig ikke er, på en god måde enten. Hvad er bedrager om garvning er at du vil se godt ud i øjeblikket, men skader i huden vil akkumulere overarbejde. Det betyder, at selvom din hud ikke kan vise tegn på ældning nu, det kunne i et par år.

Når du har undersøgt de ovenfor nævnte risici, såsom tidlig ældning af huden og hudkræft, bør du beslutter hvorvidt garvning er rigtige for dig. Hvis du føler, at det er, kan du hovedet ud til din egen baghave, i stedet for at besøge din lokale Solcenter. Som tidligere nævnt er der bogstaveligt talt et ubegrænset antal fordele til garvning i din egen baghave. Bare et par af disse fordele, mange inkluderer gratis garvning og et afslappet miljø.

Den vigtigste grund hvorfor garvning i din egen baghave er billigere end solarier er fordi solen er gratis. Så længe du har en tydelig plads i din baghave, bør du være i stand til at opsuge nogle af solens stråler. Dermed vil ikke koste dig nogen penge overhovedet; Men, besøge din lokale garvning salon vil. Beløbet det vil koste at gå garvning indendørs vil alle afhængige af den Solcenter, som du besøger. Trods disse forskellige gebyrer opkræve mange Solcentre omkring ti dollars om ugen. Det betyder, at et år til en værdi af garvning kunne overstige fem hundrede dollars. Med baggård garvning, kunne du sætte penge bedre.

En af de mange grunde til hvorfor indendørs solarier er populære er fordi de er bekvemme. Mange enkeltpersoner planlægge en garvning session efter arbejde eller under en af deres pauser. Selv om garvning kan betragtes som praktisk, på en måde, er det også besværligt. Ikke blot vil du nødt til at køre til garvning salon, betale til tan, men du vil også nødt til at vente din tur. Baggård garvning kan gøres på næsten enhver tid og du behøver ikke at bekymre sig om unødvendige rejser.

Baggård garvning er også populært, fordi det er på mange måder, afslappende. I mange Solcentre, garvere er tilladt at medbringe i hovedtelefoner, men Thats it. Med baggård garvning behøver du ikke at proppe dig selv i en lille maskine. I stedet, du er fri til at bevæge sig rundt. Mens garvning du kan ikke kun lytte til musik, men læse en bog, gør dit hjemmearbejde, arbejder på flere projekter, gå til en svømmetur, eller endda spille udendørs sport. Du kan næsten altid opnå en tan, om du ligger ned eller op omflytning omkring.

Mens baggård garvning har det fordele, kan disse fordele ikke være rigtigt for dig. Du kan stadig fortsætte med at besøge din lokale Solcenter, men også kan du kombinere det med baggård solbadning. Stadig garvning salon aftaler kan være nødvendigt, men du kan ikke brug at gøre dem så ofte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.