My Blog

Amerika erobrer luften

Hvis du spørger enhver studerende selv i grundskole, hvorfor byen i Kitty Hawk, North Carolina er væsentlige for amerikansk historie, de vil vide svaret straks. De vil vide, at dette var stedet at Orville og Wilber Wright gjorde det første arbejde fly og opdagede, at manden kunne flyve.

I dag, med tusinder af fly tager til himlen på et givet tidspunkt og oplevelsen af flyvende høj over jorden så almindeligt som ridning en cykel, synes det, en verden, hvor mænd ikke flyve er så langt væk som de gamle romere. Men vi er nødt til at rejse i tiden tilbage til dagene før brødrene Wright gjort deres fænomenale opdagelse og opfindelsen af det første fly, da der var en tid, da var det fast troede, at man aldrig ville flyve som en fugl og faktisk , mand skulle aldrig flyve men altid være et jordbaseret væsen. Vi kan være taknemmelig for, at brødrene Wright ikke holde til at tro.

Datoen for den første succesfulde flugt var 17 December 1903. Det var på den skæbnesvangre dag at Orville og Wilber fløj held det første kontrollerede, drevne, tungere end luft-fly. Denne pause graderne som en af de største opfindelser af amerikansk historie og i sandhed, en af de store opfindelser af hele tiden som mand havde drømt om at kunne flyve så langt tilbage som vi har primitive tegninger illustrerer denne drøm.

Brødrene Wright var velegnet til at gå gennem den kedelige forskning til sidst oprette en maskine, der kunne opnå dette kunststykke. Vi alle ved, at store opfindelser er ofte resultatet af hundreder eller tusinder af fiaskoer og tests som opfinderen forædler hans ideer og gør nye opdagelser, der tager ham skridt for skridt mod den endelige gennembrud. Det var rigtigt af brødrene Wright.

Vores reference til flyvning bliver så almindeligt som ridning en cykel er godt valgt, fordi det var Wright brothers kald som mekanik reparation trykpresser, motorer og cykler, der gav dem kundskab om de indre funktioner af sådanne maskiner, der var nødvendige for at oprette en maskine, der kunne opretholde flyvning. Deres arbejde til perfekt design af den fælles cykel føre dem til at tro, at erobre flyvning ikke var et spørgsmål om at levere tilstrækkelig strøm til flyet som det var at give mekanismer for kontrol og balance at ordentligt holde luftfartøjet konstant med tilstrækkelig konsistens, at det kunne tage til luften.

Længe før den første vellykkede flyvning udført brødrene Wright deres forskning. Ved hjælp af deres cykel shop som en interimistiske laboratorium, de første eksperimenteret med svævefly og ubemandet fly for at forfine deres teorier og deres design. Men endelig på 17 December 1903, de opnåede deres drøm om bemandede, selv hvis kun for en kort tid. Orville Wrights konto af denne første flyvning er videnskabelige og underspillet.

“Wilbur begyndte den fjerde og sidste flyvning på lige omkring 12 klokken. De første par hundrede fod var op og ned, som før, men ved den tid, tre hundrede fod havde været dækket, maskinen var under meget bedre kontrol. Kursus for de næste fire eller fem hundrede fod havde, men lidt bølgebevægelse. Men når ud omkring otte hundrede fod maskinen begyndte pitching igen og i en af sine dart nedad ramt jorden. Afstanden over jorden blev målt til at være 852 fødder; tidspunktet for flyet var 59 sekunder.”

Little gjorde brødrene Wright ved, at en hel ny industri vil være bygget op omkring disse enkle eksperimenter. Desuden, de havde opnået en drøm mand havde drømt i århundreder, at faktisk være i stand til at flyve over jorden og kommer tilbage sikkert. Det er virkelig en af de store resultater af amerikansk historie.

PPPPP 641

Leave a Reply

Your email address will not be published.